Redan i februari när grillen är igång vid vindskyddet är det lätt att börja längta efter sommarens grillningar med goda sallader och röror. Men plötsligt har hela våren passerat och om en vecka är det midsommar. Inte klokt hur fort tiden går. Väntar dock fortfarande på den där riktiga sommarkänslan, för hittills har det mest regnat och varit småkyligt hos oss.

Det finns några saker man kan tänka lite extra på när det är dags att grilla. Naturskyddsföreningen har listat tips på hur du kan göra grillningen mer vänlig både för er som äter av den och för miljön.

De tar bland annat upp att välja bort tändvätskan och att köpa grillkol med miljömärkning. Den som inte är miljömärkt kommer ofta från ohållbar eller illegal skogsavverkning och kan innehålla skadliga ämnen, vilka jag inte tror någon av oss vill grilla vår mat i.

Du hittar hela listan här.

Skriv din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 9 =

Stäng

Varukorg

Du har inga produkter i varukorgen.